Harry Potter reunion Return To Hogwarts niet aan Nederland verkocht

De speciale Harry Potter reunion Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts verscheen op 1 januari in de Verenigde Staten op streamingdienst HBO Max en in Groot-Brittannië op Sky Channel. In Nederland is de Harry Potter reunion nog niet te zien aangezien HBO Max later in 2022 verschijnt.

HBO Max heeft er voor gekozen om de Harry Potter special niet aan Nederlandse tv-zenders te verkopen. Eerder gebeurde dit wel, namelijk met de Friends reünie. Talpa wist de (tijdelijke) uitzendrechten te krijgen voor SBS6 en Net5 in Nederland. Een HBO Max-woordvoerder liet aan Veronica Superguide weten:

“We verkopen niks meer aan concurrenten. Return to Hogwarts zal meteen beschikbaar zijn als we hier van start gaan.”

We krijgen de special te zien als HBO Max later dit jaar in Nederland lanceert. Een definitieve lanceringsdatum volgt later.

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint voegen zich bij andere gewaardeerde castleden uit alle acht Harry Potter-films. Ze gaan voor het eerst terug naar Hogwarts om de verjaardag te vieren van de eerste film van de franchise, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, die 20 jaar geleden in première ging. De retrospectieve special vertelt een betoverend making-of-verhaal door middel van geheel nieuwe interviews en cast-gesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische first-person reis door een van de meest geliefde filmfranchises. J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter-boeken, ontbreekt in het rijtje. De schrijfster is een tijdje terug in ongenade gevallen door uitspraken op Twitter.

Harry Potter reunion

De retrospectieve speciale Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts zal een betoverend making-of-verhaal vertellen door middel van geheel nieuwe diepte interviews en cast-gesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische reis door een van de meest geliefde filmfranchises van alle tijden.

De langverwachte reünie zal een eerbetoon zijn aan de magie achter het maken van de films en de familie die twee decennia geleden in de Warner Bros. Studios in Londen werd gecreëerd. Het zal ook de ongeëvenaarde erfenis van de Harry Potter-filmfranchise en zijn onuitwisbare impact op de harten, geesten en verbeeldingskracht van families en fans over de hele wereld vieren.

Onder andere Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zullen weer te zien zijn als Harry, Hermoine en Ron. Het blijkt te gaan om een soort making-of verhaal met allerlei gloednieuwe interviews en gesprekken. Naast de drie hoofdrolspelers zullen ook Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Robbie Coltrane, Tom Felton, Imelda Staunton, Oliver Phelps, James Phelps, Mark Williams, Alfred Enoch, Bonnie Wright, Matthew Lewis en Evanna Lynch in de special voorkomen.

De film Harry Potter and the Philosopher’s Stone is geregisseerd door Chris Columbus op basis van een scenario door Steve Kloves, gebaseerd op de boekenreeks van J. K. Rowling. De hoofdrollen worden gespeeld door Daniel RadcliffeRupert GrintEmma WatsonJohn CleeseRobbie ColtraneWarwick DavisRichard HarrisJohn HurtAlan Rickman, Maggie Smith, Julie Walters.

Waar Harry Potter Reunion kijken in Nederland?

Op Nieuwjaarsdag, 1 januari 2022, verscheen de Harry Potter reunion special op HBO Max. Deze streamingdienst is helaas nog niet in Nederland beschikbaar. HBO Max komt in 2022 naar Nederland, maar een officiële datum is er nog niet. Mocht je niet het geduld hebben om te wachten op de lancering van HBO Max in Nederland, dan kun je kiezen om de special te bekijken via een VPN en een abonnement op HBO Max Amerika.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter