Hawaii Five-0 seizoen 10 vanaf 21 mei op Videoland

Hawaii Five-0 seizoen 10 wordt 21 mei toegevoegd aan het aanbod van Videoland. De reboot van de serie uit de jaren zestig volgt agent Steve McGarrett, die met zijn team moordzaken op het eiland op moet lossen.

Hawaii Five-0 seizoen 10 op Videoland

Hoofdofficier Steve McGarrett leidt een elite team van misdaadbestrijders dat de moeilijkste moordzaken van het eiland oplost, terwijl hij bovendien de ongrijpbare moordenaars van zijn beroemde vader opspoort. De medewerkers van de gedreven McGarrett zijn de gewetensvolle detective Danny ‘Danno’ Williams; de voormalige protégé van McGarretts vader Chin Ho Kelly en Kono Kalakaua een voormalige professionele surfster die nog maar net politieagent is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alex O’Loughlin, Scott Caan, Chi McBride, Meaghan Rath, Beulah Koale, Katrina Law, Ian Anthony Dale, Kimee Balmilero, Dennis Chun.

Hawaii Five-0 is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS en een remake van de gelijknamige serie uit de jaren 70. De serie ging in première op 20 september 2010. De eerste versie van de serie was tussen 1968 en 1980 te zien op televisie.

Het misdaaddrama werd bedacht door onder meer Peter M. Lenkov, Met het tiende seizoen kwam Hawaii Five-0 na 240 afleveringen ten einde.

Hawaii Five-0 seizoen 10 is vanaf 21 mei te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter