Hawkeye serie met Jeremy Renner in ontwikkeling bij Disney+

Variety meldt dat Jeremy Renner (Avengers: Endgame) zijn Hawkeye-personage nogmaals zal spelen in een serie die momenteel in ontwikkeling is bij Disney +. Het project is een serie gebaseerd op het Marvel-personage en er wordt gezegd dat het een avonturenreeks is waarin Clint Barton, ook bekend als Hawkeye, de fakkel doorgeeft aan Kate Bishop. Bishop is een Marvel Comics-personage dat de Hawkeye-mantel na Barton overnam en ook lid is van de groep die bekend staat als de Young Avengers.

De Hawkeye serie is de nieuwste gelimiteerde serie in ontwikkeling bij Disney’s aankomende streamingservice. Andere projecten zijn series die zich richten op Falcon en de Winter Soldier, Loki, Vision en de Scarlet Witch. De series, waarvan wordt verwacht dat ze tussen zes tot acht afleveringen zullen bevatten, worden geproduceerd door Marvel Studios en Kevin Feige.

Hawkeye zal binnenkort te zien zijn in Avengers: Endgame. De cast van Endgame bestaat uit Robert Downey Jr.Chris HemsworthMark RuffaloChris EvansScarlett JohanssonBenedict CumberbatchDon CheadleTom HollandDanai GuriraLetitia Wright,  Chadwick BosemanPaul BettanyElizabeth OlsenAnthony MackieSebastian StanTom HiddlestonJeremy RennerPaul RuddEvangeline LillyJon FavreauBrie LarsonKatherine LangfordKaren GillanDave BautistaZoe SaldanaVin DieselBradley CooperJosh BrolinChris Pratt.

Avengers: Endgame draait vanaf 24 april 2019 in de Nederlandse bioscoop.