Hawkeye setfoto’s onthullen Hailee Steinfeld als Kate Bishop

Er zijn nieuwe setfoto’s verschenen van de productie van Disney+ Hawkeye-serie in New York City. Deze foto’s onthullen Hailee Steinfeld als Kate Bishop in haar iconische paarse superheldenoutfit, samen met haar boog en pijlkoker! Een aantal van de nieuwe foto’s zijn hieronder te zien!

 

Hailee Steinfeld als Kate Bishop

In de Hawkeye serie zal Jeremy Renner zijn rol als Clint Barton herhalen. Het verhaal is ook bedoeld om zijn protegé Kate Bishop te introduceren, die officieel wordt gespeeld door Hailee Steinfeld. De reeks wordt geregisseerd door Amber Finlayson en Katie Ellwood, ook bekend als Bert en Bertie.

Hawkeye zal naar verwachting in de herfst van 2021 debuteren op Disney Plus. In de strips wordt Bishop Hawkeye na Clint Barton en is ze ook lid van de Young Avengers. Disney heeft nog niet bevestigd of ze plannen hebben om Bishop haar eigen spin-offs serie te geven of haar later in de MCU te laten verschijnen, maar het is zeker een mogelijkheid.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter