Hayu | Alles wat je moet weten

Fans van realityshows kunnen niet altijd hun favoriete series op de streamingdiensten vinden, maar daar wil Hayu Nederland verandering in brengen. Op de dienst kijk je naar series als Below Deck, Keeping Up with the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills. Ook heeft Hayu een sectie waarin je series op het gebied van True Crime kunt bekijken zoals Buried in the Backyard en Framed by the Killer

Wat is Hayu Nederland

Hayu Nederland is echt iets voor realityfans. Je kunt er terecht voor reality zoals Keeping Up With The Kardashians, maar ook The Real Housewives of Beverly HillsThe Real Housewives of New York en Vanderpump Rules. Verder zijn series als Below Deck en Million Dollar Listing ook allemaal op dit extra kanaal te bekijken.

Hayu is onderdeel van NBCUniversal en een van de vele streamingdiensten die wereldwijd populair zijn geworden. Na groot succes in Noorwegen, kwam de dienst dit jaar naar Denemarken, Zweden en Finland. In de Verenigde Staten is de streamer al langer een populaire dienst. De service biedt momenteel de nieuwste afleveringen van series die op dezelfde dag verschijnen dat ze in de VS worden vertoond.

Streamingdienst Amazon Prime Video heeft Amazon Prime Video Channels gelanceerd, waardoor je je op extra kanalen kunt abonneren, waaronder Hayu.

Hayu kosten

Je registreer je eenvoudig op de website met jouw persoonlijke gegevens en betalingsinformatie. Er is geen contract, dus je kan opzeggen wanneer je maar wil. Als je registreert, kijk je de eerste dertig dagen gratis. De streamingdienst heeft een gratis proefperiode. Na deze periode bedragen de maandelijkse kosten € 5,99. Klik hier om Hayu Nederland gratis te proberen.

Hayu

Hayu Nederland aanbod

Reality on demand, zo noemt de nieuwe streamingdienst zichzelf. Ze beschikken namelijk over 250 verschillende series die bijna allemaal in het straat realityshows vallen. Deze series bieden bij elkaar zo’n 7500 afleveringen. Hayu Nederland is vooral populair vanwege Amerikaanse realityseries zoals Below Deck, Keeping Up with the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills en alle spin-offs.

De inmiddels ruime verzameling van complete seizoenen stelt kijkers in staat om hun favoriete series van begin tot eind te bekijken.

Hayu Nederlandse ondertiteling

Ondertiteling is veel werk, zeker als je programma’s razendsnel wil aanbieden na de uitzending in de Verenigde Staten. Helaas biedt Hay geen Nederlandse ondertiteling, waardoor de programma’s voor een grote groep Nederlanders niet toegankelijk is. Daarnaast is de Engelse ondertiteling is niet perfect.

Welke platforms ondersteunen de service?

Om de series te kijken heb je de keuze uit de desktop, smartphone of tablet. Je kunt daarmee de afleveringen en complete seizoenen downloaden om offline te kijken. Hayu is beschikbaar voor Android-, iOS- en Apple TV-apparaten, samen met Roku, Amazon Fire TV en Android TV-settopboxen en smart-tv’s. Het is ook beschikbaar via de website Hayu.com. Je kunt daar tevens controleren welke platforms er beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat niet alle ondersteunde platforms beschikbaar zijn in alle landen.

Hayu Nederland opzeggen

Voor een abonnement op Hayu betaal je maandelijks € 5,99. Wil je Hayu Nederland opzeggen? Er is geen contract, dus je kan opzeggen wanneer je maar wil. Opzeggen kan altijd, op elk moment. Zodra jouw opzegging ontvangen is, is jouw abonnement met de inachtneming van de opzegtermijn opgezegd!

Recensie

Positief

  • Voor liefhebbers van realityshows
  • Afleveringen downloaden

Negatief

  • Geen Nederlands aanbod
  • Geen Nederlandse ondertitelingVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter