HBO films en series verdwijnen als onderdeel van Ziggo Movies & Series

HBO lanceert in 2022 haar eigen streamingdienst HBO Max. Daarom zijn de meeste HBO-series en films vanaf 1 januari 2022 niet langer onderdeel van het Ziggo Movies & Series (X)L-pakket. De HBO content komt in het verloop van 2022 op de nieuwe streamingdienst HBO Max voor Nederland beschikbaar. Movies & Series wordt vanaf januari compleet vernieuwd met het diverse en internationale aanbod van ViacomCBS.

Ziggo verwijdert HBO

HBO heeft ervoor gekozen om hun films en series in 2022 via hun eigen, nieuwe streamingdienst HBO Max aan te bieden in Nederland. Dat betekent dat Ziggo van een aantal films en series afscheid moet nemen. Voor films en series als Westworld, Big Little Lies, Six Feet Under en Game of Thrones is het einde in zicht. Je kunt ze bekijken tot 31 december 2021.

Ziggo Movies & Series (X)L start het nieuwe jaar met een vers en aantrekkelijk aanbod aan content na het sluiten van een partnership met ViacomCBS Global Distribution Group. Het nieuwe aanbod is groot en divers. Zo komen er bekroonde en complete series aan als Ray Donovan, Californication, Dexter en The Affair. En nieuwe series en exclusieve seizoenen van onder andere Evil S1-2, City on a Hill S1-3, Spy City en American Rust. Ook zijn er straks echte filmklassiekers te zien, zoals The Godfather, Forrest Gump, Star Trek, Mission Impossible, Cast Away, Shutter Island, Ghost en A Beautiful Mind.

Deze HBO-series zie je nog wel in 2022

Gelukkig zijn er ook een aantal recente films, series en seizoenen die je voorlopig nog wel kunt kijken in het nieuwe jaar, zoals The Nevers, Mare of Easttown, The White Lotus, Succession seizoen 3, Insecure seizoen 5. Tot wanneer deze titels precies beschikbaar zijn, vind je bij de informatie over de titels in het on demand-menu op je mediabox.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter