HBO Max is op zoek naar de volgende stripper in Finding Magic Mike trailer

HBO Max heeft de volledige trailer onthuld voor Finding Magic Mike, de aankomende competitieserie gebaseerd op de door Channing Tatum geleide filmfranchise van Warner Bros. Pictures. De serie van 7 afleveringen staat gepland voor een première op donderdag 16 december.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht de niet-zo-gemakkelijke uitdagingen die tien deelnemers moeten aangaan als ze zichzelf transformeren in echte Magic Mikes in de hoop hun verloren vertrouwen terug te krijgen en hun mannelijkheid te herontdekken.

Finding Magic Mike trailer

Tien gewone jongens die ‘hun magie hebben verloren’ worden onderworpen aan een Magic Mike Live-bootcamp, waarbij ze hun ziel blootleggen – en meer – terwijl ze leren sexy en gedurfde dansroutines uit te voeren, waarvan er één wordt gekroond tot de echte Magic Mike. De winnaar krijgt een geldprijs.

De show ziet Adam Rodriguez, Alison Faulk, Vincent Marini en Luke Broadlick, samen met gastjuryleden, waaronder Whitney Cummings, Nikki Glaser, Nicole Scherzinger, Amanda Seales en Robin Thede.

Finding Magic Mike is geïnspireerd op de Magic Mike-films van Warner Bros. Pictures met Channing Tatum en ook gebaseerd op zijn vroege dagen als stripper voordat hij een blockbuster-ster werd.

Finding Magic Mike is uitvoerend geproduceerd door Tatum, Steven Soderbergh, Reid Carolin, Peter Kiernan, Gregory Jacobs, Nick Wechsler, Vincent Marini, Alycia Rossiter, Cassie Lambert Scalettar, Chris Culvenor, Paul Franklin, Wes Dening, David Tibballs, Adam Rodriguez, Anita Brown, Kevin Boyer en Jenny Chan.

Na de release van het vervolg zijn uitvoerende producers, waaronder Tatum, een samenwerking aangegaan met producer Vincent Marini om het publiek kennis te laten maken met de entertainmentervaring Magic Mike Live. De liveshow is internationaal uitgebreid sinds de lancering in Vegas en speelde voor uitverkochte zalen in Londen, Berlijn en Australië.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter