HBO MAX NL: 3 Nederlandse films

Gezien de recente Nederlandse release vroegen wij ons af of er ook Nederlandse films en series op de dienst komen. Dit blijkt het geval te zijn. Sterker nog, er is zelfs een speciale categorie met Nederlandse producties. In dit artikel zullen we drie van die HBO Max NL titels uitlichten.

HBO Max NL

Er staan inmiddels 29 Nederlandse producties op HBO Max. In dit geval zullen we de drie films uitlichten die we HBO Max abonnees het meest kunnen aanraden.

Instinct

Het in 2019 verschenen Instinct is een film van Halina Reijn, welke voorheen bekend was als Nederlandse actrice. Het gaat over een begeleidster in een TBS-kliniek die verleidt wordt door een van de cliënten. Een uitgebreide Instinct recensie is hier te lezen.

Bloody Marie

In de film Bloody Marie zien we Marie, welke ooit succesvol was als cartoonist. Tegenwoordig is ze verslaafd aan alcohol en weet ze zichzelf op allerlei manieren in de problemen te werken. Totdat er wat in haar buurt gebeurt dat er voor zorgt dat ze haar leven weer moet oppakken.

De Liefhebbers

De film Liefhebbers draait om een familie waarin de onderlinge verstandhoudingen op de proef komen te staan. Dit omdat de kinderen ontdekken dat vader Jan al een tijdje aan dementie lijdt. De film kent veel noemenswaardige acteurs, waaronder Hadewych Minis, Theo Maassen en Aiko Beemsterboer.

Naast dat er interessante acteurs in de film spelen blijkt ook het verhaal vrij aardig te zijn. De film kreeg destijds vrij goede recensies van de Nederlandse critici.

Meer HBO Max NL

Wil je meer weten over HBO Max en het aanbod van de nieuwe streamingdienst?

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter