HBO Max problemen met Nederlandse ondertiteling en iDeal betalingen

HBO Max is gelanceerd in Nederland, maar nog niet iedere film of serie kun je al bekijken met Nederlandse ondertiteling.

De nieuwe streamingdienst HBO Max Nederland is op 8 maart 2022 verschenen. De komst van de dienst brengt ook de nodige opstartproblemen met zich mee, waaronder problemen met de Nederlandse ondertiteling. Een ander veel voorkomend probleem is klanten die met iDeal willen betalen. Andere klanten klagen juist dat hun abonnementskosten dubbel zijn afgeschreven.

HBO Max ondertiteling 

Nederlandse ondertiteling zal snel beschikbaar zijn voor alle series en films op HBO Max. Dat heeft een woordvoerder van de streamingdienst beloofd. Op de dag van de lancering werd veel geklaagd over het ontbreken van ondertiteling bij sommige films en series. De woordvoerder kan niet zeggen om hoeveel uitzendingen het gaat. De zender zegt zelf nog geen klachten te hebben ontvangen, al stellen mensen er wel vragen over. Het is de bedoeling dat ondertiteling in de komende weken gestaag wordt toegevoegd.

HBO Max Nederland betalen met iDeal 

Een andere gehoorde klacht is dat bij het afsluiten van een abonnement via iDeal klanten tegen problemen aanliepen. De betaalproblemen worden veroorzaakt door het betaalplatform iDeal. Om te voorkomen dat je account op slot gaat nadat je geld hebben betaald, kan je beter een alternatieve betaalmethode proberen. Je kunt de volgende betaalmethodes gebruiken: Visa, Mastercard of  PayPal.

De streamer geeft ook de volgende tip. Als je op het punt staat om je aan te melden voor HBO Max met iDeal, zorg er dan voor dat je alle stappen van het betalingsproces voltooit, en dat je het proces niet sluit voordat je je betaling volledig hebt bevestigd door op de laatste knop in het betalingsproces te klikken.

De klantenservice van de streamingdienst liet op Twitter weten dat alle issues zo snel mogelijk worden afgehandeld. Inmiddels zouden die problemen opgelost moeten zijn.

 

HBO Max lancering

BO Max verscheen op 8 maart 2022 in Nederland. HBO Max bevat series en films van onder andere Warner Bros. Max Originals, HBO, DC maar ook Cartoon Network. HBO maakte door de jaren verschillende populaire hitseries, onder andere The WireGame of ThronesBand of BrothersThe Sopranos, Chernobyl. Binnenkort wordt de Game of Thrones prequel House of the Dragon en het vervolg op Sex and the CityAnd Just Like That , aan het aanbod toegevoegd. Op het gebied van films biedt de Netflix-concurrent een grote hoeveelheid Warner Bros-films aan, als Dune en The Matrix.

De streamer onderscheidt zich onder andere met het snel streamen van bioscoopfilm. De titels zijn vaak al 45 dagen na de bioscooppremière te kijken op HBO Max, zonder meerprijs. Concurrent Disney Plus biedt zijn bioscoopfilms vaak ook direct via streaming aan, maar rekent daar een meerprijs per film voor.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter