HBO’s His Dark Materials seizoen 2 Comic-Con trailer

HBO heeft de officiële His Dark Materials seizoen 2 Comic-Con@Home trailer uitgebracht! Je kunt de trailer voor het tweede seizoen hieronder bekijken. In de trailer krijgen we de allereerste blik op de mysterieuze stad Cittàgaze, evenals beelden van nieuwe castleden van seizoen 2 waaronder Andrew Scott, Jade Anouka en Simone Kirby, die zich voegen bij de terugkerende cast Dafne Keen, Ruth Wilson, Ariyon Bakare, Amir Wilson en Lin-Manuel Miranda.

In His Dark Materials seizoen 2 heeft Lord Asriel (James McAvoy) een brug geslagen naar een nieuwe wereld en, radeloos over de dood van haar beste vriendin, volgt Lyra (Dafne Keen) Asriel naar het onbekende. In een vreemde en mysterieuze verlaten stad ontmoet ze Will (Amir Wilson), een jongen uit onze wereld die ook vlucht voor een moeilijk verleden. Lyra en Will ontdekken dat hun lot verbonden is aan het herenigen van Will met zijn vader, maar ontdekken dat hun pad voortdurend wordt gedwarsboomd als er een oorlog om hen heen begint te broeien. Ondertussen zoekt mevrouw Coulter (Ruth Wilson) naar Lyra, vastbesloten haar op alle mogelijke manieren naar huis te brengen.

Dafne Keen (Logan) speelt het hoofdpersonage Lyra Belacqua. James McAvoy (X-Men) is Lord Asriel, de oom van Lyra. Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Mary Poppins Returns) is Lee Scoresby, de Texaanse ballonvaarder / vaderfiguur die Lyra op weg helpt. Ruth Wilson (Showtime’s The Affair) is de slechterik Marisa Coulter, de meedogenloze agent van de kerk. Clarke Peters (The Wire) is Dr. Carne, de Master of Jordan College. Er zijn tevens rollen voor Ian Gelder (Queers), Will Keen (Wolf Hall), Ariyon Bakare (Life), Georgina Campbell (Black Mirror), Anne-Marie Duff (Suffragette), James Cosmo (Game of Thrones), Lucien Msamati (Richard II), Mat Fraser (Cast Offs), Geoff Bell (War Horse) en Simon Manyonda (King Lear).

His Dark Materials speelt zich enige tijd geleden af in een ander universum. In dit alternatieve universum worden mensen vergezeld door manifestaties van hun zielen, de shapeshifting dieren die daemons worden genoemd. De serie volgt een jong meisje genaamd Lyra Belacqua, die in het eerste boek, Northern Lights (of Golden Compass in Noord-Amerika), de ontmoeting van haar oom Asriel bespiedt wanneer hij thuiskomt van een verkenningstocht. Ze hoort hem praten over een mysterieus deeltje genaamd Dust, dat de kracht heeft om een ​​deuropening naar andere sferen te openen. Kort daarna, zijn Lyra en haar daemon, Pantalaimon op avontuur.

The Golden Compass adaptatie uit 2007 werd bekritiseerd voor het afzwakken van de religieuze en wetenschappelijke ondertonen, die veel voorkomen in de trilogie van Phillip Pullman. De boeken worden verkocht aan een jongvolwassen publiek, maar de auteur had geen specifiek publiek in gedachten toen hij de boeken aan het schrijven was.

Les Misérables en Cats regisseur Tom Hooper regisseerde het eerste seizoen, dat bestaat uit 8 afleveringen.

His Dark Materials seizoen 2 zal vanaf deze herfst te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter