Henry Cavill geïnteresseerd in rol ​​van James Bond schurk

Henry Cavill is geïnteresseerd in het spelen van een James Bond schurk. De vijfde en laatste film in het Daniel Craig-tijdperk van James Bond-films, No Time To Die, verscheen deze week in de bioscoop en daarna blijft de toekomst van James Bond een mysterie, aangezien er tot ten minste 2022 geen beslissing zal worden genomen over wie 007 zal spelen.

Craig verscheen als James Bond in 2006, maar Craig was slechts een van de vele acteurs die in aanmerking kwamen voor de rol. Een ander acteur was Henry Cavill. Hij kreeg de rol echter niet omdat regisseur Martin Campbell de toen 23-jarige acteur op dat moment te jong vond. Hoewel Cavill de rol van Bond verloor, lijkt de acteur open te staan ​​voor deelname aan de franchise, alleen niet als de titelspion. Volgens The Movie Dweeb zei Cavill dat hij openstaat voor het spelen van een Bond-schurk. Hij zei:

“If Barbara [Broccoli] and Michael [G. Wilson] interested me in any capacity to be a part of their movies, then I will gladly have that discussion, and that would be something I’d be very keen to explore further.”

Cavill speelde eerder al een internationale superspion in The Man from U.N.C.L.E. in 2015 en speelde een schurk in 2018’s Mission: Impossible – Fallout.

Henry Cavill rol ​​in James Bond franchise

In de 25e James Bond-film No Time To Die  heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario van de 25ste film in de franchise is geschreven door Neal Purvis en Robert Wade (SpectreSkyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (ContagionThe Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing EveFleabag).

No Time to Die draait sinds 30 september 2021 in Nederland in de bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter