Henry Cavill in gesprek voor terugkeer als Superman

Het is lange tijd onduidelijk geweest of Henry Cavill ooit zou terugkeren naar zijn rol als de iconische DC Comics-held Superman. Nadat hij in drie films in Warner Bros.’ DC Extended Universe verscheen, wordt nu gemeld dat hij in gesprek is om de rol opnieuw te spelen! Dit meldt The Wrap.

Hoewel Cavill naar verluidt de rol in 2018 had verlaten, heeft hij sindsdien in interviews gezegd dat hij de rol niet had opgegeven en zeer dankbaar was voor zijn tijd als de Man of Steel. Hij was echter klaar was om de mantel opnieuw op zich te nemen mocht de gelegenheid zich voordoen. Nu lijkt het erop dat hij klaar is om terug te keren, hoewel het momenteel onduidelijk is of het nu gaat om de aankomende Zack Snyder’s Justice League of voor toekomstige films.

Cavill verscheen voor het eerst in de rol in Man of Steel, gevolgd door Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 en Justice League uit 2017.

Ondertussen is Cavill druk bezig geweest met andere rollen, zoals Netflix’s fantasy-serie The Witcher, die onlangs een vroege verlenging voor een seizoen 2 ontving.