Here Today trailer met Billy Crystal & Tiffany Haddish

Sony Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Here Today, de aankomende nieuwe komedie van de veelgeprezen acteur-regisseur Billy Crystal, met in de hoofdrol Crystal en Emmy-winnaar Tiffany Haddish. De film gaat over een zangeres en een oude komedieschrijver bij wie hun onverwachte vriendschap het leven ten goede verandert. De film zal op vrijdag 7 mei in de bioscopen verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Here Today trailer

Here Today trailer

De film is gebaseerd op het korte verhaal The Prize van Alan Zweibel en is geregisseerd door Billy Crystal op basis van een scenario dat hij samen met Zweibel heeft bewerkt. Dit is Crystal’s eerste speelfilmproject sinds lange tijd.

In Here Today ontmoet een ervaren komedieschrijver Charlie Burnz de New Yorkse zangeres Emma Payge. Ze vormen vervolgens een onwaarschijnlijke maar hilarische en ontroerende vriendschap die de generatiekloof opzij schopt en de betekenis van liefde en vertrouwen opnieuw definieert.

In de film spelen Crystal, Tiffany Haddish (Girls’ Trip), Penn Badgley (You, Gossip Girl), Laura Benanti (Gossip Girl, Younger), Louisa Krause (The Girlfriend Experience, Dark Waters), Anna Deavere Smith (Flora & Ulysses, For The People) en Nyambi Nyambi (The Good Fight, Blindspotting).

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter