Heroes Dutch Comic Con 2021 bevestigd!

Het heeft even geduurd, maar Heroes Dutch Comic Con kan weer georganiseerd worden. Dit jaar zal Dutch Comic Con op 20 en 21 november 2021 plaatsvinden.

Waar Heroes Dutch Comic Con voor Entertainmenthoek een vaste traditie was, hebben we dit geweldige evenement vorig jaar vanwege de coronacrisis helaas moeten overslaan. Het is daarom erg leuk om te lezen dat de editie van november 2021 wél door mag gaan. De organisatie van HDCC bevestigde dit in een bericht op Facebook.

Heroes Dutch Comic Con 2021

Op 20 en 21 november 2021 staat de Jaarbeurs Utrecht weer volledig in teken van films, series, cosplay, comics, games en entertainment tijdens de grootste Comic Con van Nederland waar 40.000 bezoekers hun hart op kunnen halen met alles wat er te beleven is. Deze editie wordt extra bijzonder, het is namelijk de 10e editie. Het wordt dus een extra speciale jubileumeditie! Altijd al wereldberoemde acteurs en comic artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Heroes Dutch Comic Con 2021 heeft het allemaal, én meer!

Volgens de organisatie zal er 100% bezoekerscapaciteit mogelijk zijn. Tickets zijn momenteel nog te bestellen. Meer informatie is te verkrijgen via de Heroes Dutch Comic Con website.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter