Heroes Dutch Comic Con lanceert de officiële poster van de komende editie

Vandaag lanceert Heroes Dutch Comic Con de officiële poster van de komende editie van het evenement op 23 en 24 maart 2019. De poster is gemaakt door comic artist Daniel Acuña en deze kun je hieronder bekijken.

Heroes Dutch Comic Con

Op 23 en 24 maart 2019 zal de Marvel-tekenaar Acuña ook aanwezig zijn in de Jaarbeurs Utrecht. Acuña is één van Marvel’s populairste artiesten van dit moment. Zijn spectaculaire covers voor comics als Sam Wilson: Captain America en X-men maakte hem een household name. Hij illustreerde de bekendste Marvel comics, zoals Captain America, The New Avengers en X-Men. Momenteel werkt hij aan The Black Panther.

De tekenaar behaalde zijn Fine Arts diploma op de Universiteit van Valencia, waarna zijn zelfgeschreven werk, Claus & Simon, gepubliceerd werd in Spanje. Dit werk werd later vertaald en uitgebracht in Frankrijk. In de Verenigde Staten begon hij zijn werk bij DC Comics. Hij werkte daar onder andere aan Teen Titans, The Flash en Green Lantern. Ook illustreerde hij de covers van Justice League en Outsiders.

Daniel Acuña zal beide dagen op het evenement aanwezig zijn om live zijn kunsten te tonen en zijn fans te ontmoeten. Voor meer informatie over Heroes Dutch Comic Con en beschikbare tickets, kun je terecht op de website: dutchcomiccon.nl