Heroes Dutch Comic Con Online op zaterdag 6 februari 2021

Tijd om dingen anders te doen. Dutch Comic Con heeft vandaag officieel een nieuw event aangekondigd. HDCC organiseert speciaal voor alle comic con fans Heroes Dutch Comic Con Online op 6 februari 2021! Het online evenement wordt een avond vol films, series, interactie, cosplay, strips, speciale nerds merchandise, games en heel veel entertainment.

Boet Havenaar van organisator Easyfairs vertelde:

“We hebben onze trouwe bezoekers een aantal keer moeten teleurstellen, omdat het event niet door kon gaan vanwege corona. We zijn dan ook erg blij dat we dit leuke nieuws naar buiten kunnen brengen. Nooit eerder hebben wij een dergelijk digitaal event georganiseerd, dus het is een flinke klus om iets neer te zetten dat een gelijkwaardige kwaliteit heeft als onze fysieke shows in Jaarbeurs Utrecht. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereiding en nu al trots op wat we in februari kunnen gaan laten zien. Het belooft een interactief event te worden, met verschillende activiteiten en we hopen hiermee onze fans tussentijds een leuke ervaring te bieden boordevol verassingen.”

Activiteiten

Tijdens de online Con zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. Zoals bezoekers gewend zijn, kunnen ze ook hier genieten van maar liefst drie stages zoals een Main stage, een Gaming stage en een Cosplay stage. Er zijn verschillende panels, Q&A’s, masterclasses, cosplay competities en gaming activiteiten. Ook zijn er tal van mogelijkheden om te shoppen. Het event heeft een hoog interactieniveau, waardoor je niet slechts naar een scherm zit te staren, maar daadwerkelijk actief mee kunt doen met de activiteiten. Je kunt zomaar kans maken op unieke prijzen.

Galaxy Box

Heroes Dutch Comic Con komt speciaal voor deze editie met een Galaxy Box. Bezoekers van het digitale event kunnen deze box aanschaffen en krijgen deze vlak voor het event opgestuurd. Hierin zitten goodies, exclusieve items en andere dingen die een extra dimensie aan de beleving toevoegen. De box kost € 30,- en er is een gelimiteerd aantal beschikbaar.

Heroes Dutch Comic Con Online

Stap samen met je vrienden in een tijdmachine en reis mee naar een online universum bomvol toffe content die jij van de organisatie gewend bent. Ze hebben maar liefst 3 podia die op zaterdag 6 februari van 18:00u tot 23:00u volledig in het teken staan van Cosplay, Gaming en alles wat met films en series te maken heeft! Daarnaast zal er een online dealerhal zijn waar je je merchandise kunt kopen.

Tickets voor Heroes Dutch Comic Con Online kosten € 10,00 en zijn vanaf vandaag te koop op www.dutchcomiccon.com. Trouwe fans die hun ticket bewaard hebben voor het evenement in juni krijgen een korting van €2,50.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek opFacebookInstagramPinterestTwitter