Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar 2021

De aankomende editie van Heroes Dutch Comic Con (die eigenlijk gepland stond om op 21 en 22 november 2020 plaats te vinden) is verplaatst naar 19 en 20 juni 2021.

Het verplaatsen van het evenement heeft uiteraard te maken met de maatregelen rondom COVID-19. Het verplaatsen van het evenement was een lastige keuze voor de organisatie. In het besluit speelde het veranderende sentiment onder de bezoekers en exposanten een grote rol. Hierbij staat ook de veiligheid voorop. Het verplaatsen is momenteel de enige juiste beslissing voor de organisatie.

Dutch Comic Con verplaatst

Heroes Dutch Comic Con verplaatst

Volgens de organisatie blijven reeds gekochte tickets geldig voor de editie in 2021. Tevens is het ook mogelijk om je ticket om te wisselen voor een voucher, waarmee je een andere editie van de Heroes Dutch Comic Con kunt bezoeken. Ook kun je indien gewenst je geld terug vragen.

Het is momenteel nog niet duidelijk of alle artiesten die aanwezig zouden zijn ook op de nieuwe data beschikbaar zijn. Fans die een photobooth-ticket hebben aangeschaft voor één van de special guests, ontvangen bericht van de organisatie.

Houd de website en de socials van het evenement in de gaten voor meer informatie rondom de Heroes Dutch Comic Con: www.dutchcomiccon.comVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter