Heroic Artworks | Tekeningen van jouw filmhelden

Naast film en series willen we ons als Entertainmenthoek ook gaan focussen op Comics en andere soorten tekeningen. Zo waren we een tijdje terug bijvoorbeeld op Cross Comix, een kleine maar zeer gezellige stripbeurs in Rotterdam.

Ook staan we altijd open voor mensen die zich met zulke zaken bezighouden. Onlangs kwamen we bijvoorbeeld in contact met Dennis, die onder de naam Heroic Artworks de meest prachtige dingen tekent.

Deze filmliefhebber en tekenaar maakt namelijk al een tijdje artwork van allerlei soorten filmpersonages. Zo heeft hij onder andere Wonder Woman, Captain America, Gandalf en Thanos getekend. Daarnaast heeft hij portretten van acteurs gemaakt. Denk hierbij aan namen als Josh Brolin, Daniel Craig, Hugh Jackman en Ryan Gosling.

Je kunt hieronder een paar tekeningen van hem aanschouwen:Heroic Art Works

Al zijn werk is met de hand getekend en nergens digitaal bewerkt. Mochten de bovenstaande tekeningen je bevallen dan kun je via het Instagram account van Dennis meer van zijn werk zien. Je vind het onder de naam Heroic Art Works. De kans is groot dat je ook jouw favoriete acteur ertussen zult ziet staan.

Heroic Artworks tekeningen

Het account telt momenteel al meer dan 500 berichten, dus het is de moeite waard om te volgen. Mocht jouw favoriet er vreemd genoeg niet bij staan, dan zal deze waarschijnlijk in de toekomst nog wel volgen.

Ook binnen het Entertainmenthoek team hebben wel creatieve mensen. Bijvoorbeeld Sandro, die regelmatig recensies en blogs van zijn eigen cartoons voorziet. Ook heeft een eigen Dragon Ball manga getekend, gebaseerd op een verhaal dat hij samen met Martijn schreef. Het gaat hier om een mix van ode en parodie op de populaire franchise.

De eerste volume hiervan is al gepubliceerd en tijdens de Dutch Comic Con van november 2018 aan enkele liefhebbers uitgedeeld. Ook is er een digitale versie. Mocht jij deze willen lezen, dan kan dat via deze link.