Het casten Game of Thrones prequel serie House of the Dragon van start

Het is meer dan zes maanden geleden dat we voor het laatst een update hebben gehoord over de Game of Thrones prequel serie House of the Dragon van HBO, maar het lijkt erop dat de aanhoudende pandemie de serie niet zal beletten van verdere ontwikkelingen. EW meldt dat HBO al met het casten is begonnen, en hoewel officiële details over de personages geheim worden gehouden, gaan er geruchten dat HBO op zoek is naar actrices om de vrouwelijke hoofdpersonages van de serie te spelen, namelijk Rhaenyra Targaryen en Alicent Hightower. Beide worden genoemd in George R. R. Martin’s A Song of Ice and Fire romans.

Rhaenyra Targaryen wilde ooit de troon van haar broer Aegon II overnemen in de oorlog Dance of Dragons. Alicent is haar stiefmoeder en zij heeft het niet zo op haar stiefdochter.

House of the Dragon

George R.R. Martin en Ryan Condal creëerden samen House of the Dragon, die zich zal richten op House Targaryen. Condal zal het eerste seizoen schrijven. THR merkt ook op dat dit niet dezelfde prequel is die Martin samen met Bryan Cogman heeft gemaakt. In plaats daarvan is dit gebaseerd op het boek van Martin, Fire & Blood; die de opkomst en ondergang van de Targaryens in kaart brengt. Miguel Sapochnik regisseert de pilot en extra afleveringen van de serie. Sapochnik en Condal zullen ook de co-showrunners van de prequel zijn.

Ben je enthousiast over House of the Dragon? Laat het ons weten in de comments hieronder!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter