Hier kijk je de films van Jim Taihuttu

Regisseur Jim Taihuttu staat momenteel in de belangstelling vanwege zijn film De Oost, welke momenteel via Amazon Prime Video te zien is. Dit is niet het enige wat hij op filmgebied gemaakt heeft. In dit artikel is te lezen waar je de eerdere Jim Taihuttu films kunt bekijken.

De Jim Taihuttu films

Het grote publiek kent Jim Taihuttu wellicht vanwege zijn betrokkenheid bij Yellow Claw, maar hij maakt ook films. Voordat hij het spraakmakende De Oost uitbracht schreef en regisseerde hij nog twee titels. Hieronder zie je welke dat precies zijn:

Rabat (2011)

In Rabat zien we drie vrienden met de auto van Nederland naar Marokko reizen. Dit is het uitgangspunt van een interessante roadmovie welke meerdere genres met elkaar combineert. Hoofdrollen zijn er voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar en Marwan Kenzari, welke ook in De Oost te zien is. Mocht zijn acteerprestatie je bevallen zijn, dan is deze eerdere film ook een aanrader.

Rabat is momenteel op Videoland te zien. Ook kun je de film huren via Pathé Thuis en iTunes.

Wolf (2013)

Ook in Wolf heeft Marwan Kenzari de hoofdrol. Dit keer speelt hij een aankomend bokser die een hoop potentie in zich heeft. Er is echter ook de verleiding van het criminele milieu, waardoor zijn carrière in gevaar komt.

Wolf wist destijds drie Gouden Kalveren in de wacht te slepen, waaronder die voor beste regie. De film is momenteel op Videoland en Disney+ te zien. Ook kun je Wolf huren via Cinetree, Pathé Thuis en iTunes.

Zoals je kunt lezen zijn beide films via Videoland te bekijken, waardoor je kunt overwegen daar een proefabonnement te nemen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van dit soort artikelen rondom films en filmmakers? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter