Highlander reboot met Henry Cavill in ontwikkeling

There can be only one…en blijkbaar is dat Henry Cavill! Volgens Deadline zal Henry Cavill (Man of Steel, The Witcher) de hoofdrol spelen in een aanstaande reboot van Highlander die Lionsgate in ontwikkeling heeft. Cavill zou in gesprek zijn voor een hoofdrol in de aankomende film. Details zijn schaars, dus het is niet bekend of Cavill een nieuw personage of een versie van een reeds gevestigd Highlander-personage zal spelen.

Highlander reboot met Henry Cavill

John Wick-regisseur Chad Stahelski is verbonden om de Highlander reboot met Henry Cavill te regisseren, terwijl Neal H. Moritz, Josh Davis en David Leitch als producers zullen dienen. Uitvoerende producenten zijn Amanda Lewis, Patrick Wachsberger en Gregory Widen. Eerder was Peter Davis, die als producer aan de originele film werkte, tot zijn overlijden betrokken.

Deadline vermeldt dat de reboot al geruime tijd in de maak is met Ryan Reynolds en Justin Lin die ook in gesprek zijn. Op een gegeven moment werd zelfs gezegd dat Tom Cruise de juiste acteur was voor de rol. Nu lijkt het echter het moment waarop alles samenkomt, en de film binnenkort in productie gaat.

Highlander werd uitgebracht in 1986. Connor Macleod, geboren in de Schotse Hooglanden, is onsterfelijk. Wanneer hij tijdens een gevecht gewond raakt en niet sterft, wordt hij verbannen uit zijn dorp. Hij ontmoet een andere onsterfelijke, Ramirez.

De originele film had hoofdrollen voor Christopher Lambert, Sean Connery en Clancy Brown. De film werd redelijk populair en werd vervolgd door Highlander II: The Quickening (1991), Highlander III: The Sorcerer (1994), Highlander: Endgame (2000) en Highlander: The Source (2007). Ook liep er tussen 1992 en 1998 een televisieserie, in 1994 een animatieserie en tussen 1998 en 1999 een vervolg op de televisieserie met de naam Highlander: The Raven.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter