Hjem til Jul seizoen 2 (Home for Christmas) vanaf 18 december op Netflix

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van de Noorse serie Hjem til jul (Engelse titel Home for Christmas). De serie was succesvol en het duurde niet lang voordat een nieuw seizoen werd aangekondigd. In de serie is de eeuwige vrijgezel Johanne het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een partner die ze met kerst mee kan nemen. Hjem til Jul seizoen 2 is vanaf 18 december te zien op Netflix. Bekijk hieronder de teaser.

Hjem til Jul seizoen 2 op Netflix

De serie gaat over de 30-jarige Johanne, een alleenstaande verpleegster die een appartement deelt met haar vriendin Jørgunn. Bijna iedereen in haar omgeving heeft reeds kinderen. Tijdens een familiediner zegt ze dat ze een vriend heeft, waarop haar moeder die met kerstmis wil ontmoeten. Johanne gaat nu koortsachtig op zoek naar een vriend.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ida Elise, Gabrielle Leithaug, Mads Sjøgård Pettersen, Hege Schøyen, Oddgeir Thune, Felix Sandman, Kingsford Siayor, Ghita Nørby, Anette Hoff, Dennis Storhøi.

De serie werd gebaseerd op een idee van Amir Shaheen en Kristian Andersen. Miriam Larsen, Mattis Herman Nyquist, Julie Skaufel, Fredrik Høyer en Per-Olav Sørensen namen het script voor hun rekening.

Hjem til Jul seizoen 2 is vanaf 18 december te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter