A Hologram for the King trailer met Tom Hanks

Lionsgate en Roadside Attractions (via Fandango) hebben de eerste trailer vrijgegeven voor A Hologram for the King, met in de hoofdrol tweevoudig Oscar winnaar Tom Hanks. Deze kun je hieronder bekijken.

Een mislukte Amerikaanse zakenman (Tom Hanks) probeert uit een diep dal te klimmen door in Saudie Arabië een zakenplan te verkopen aan rijke koning. Ver weg van huis, in een nieuwe nog onvoltooide stad middenin de woestijn van Saudi Arabië wacht Amerikaanse zakenman Alan Clay (Hanks) samen met enkele medewerkers van een bedrijf dat gespecialiseerd is in holografische presentaties dag na dag op Koning Abdullah. Dit alles om het beslag op zijn huis te voorkomen en de studie van zijn dochter te kunnen bekostigen. Maar vooral om maar ein-de-lijk iets geweldigs te bereiken. Ondertussen beleeft hij een onverwachte romance en ontdekt hij wat écht belangrijk is in het leven.

A Hologram For The King is de verfilming van het gelijknamige boek van Dave Eggers (The Circle).

A Hologram for the King wordt geregisseerd door Tom Tykwer (Cloud Atlas, Perfume) en heeft ook rollen voor Alexander Black, Sarita Choudhury, Tom Skerritt en Ben Whishaw. De film is te zien vanaf 22 april.