Ook Home Alone 2 dit jaar weer in Nederland op tv!

Home Alone 2: Lost in New York is nog steeds een populaire kerstfilm. Dat blijkt uit het feit dat de film uit 1990 nog bijna elk jaar met Kerstmis op de televisie komt. Het was dan ook een grote shock voor velen toen in 2019 en 2020 de film niet op tv bleek te komen. Na twee jaar afwezigheid komt de kerstfilm Home Alone 2: Lost in New York eindelijk weer terug op tv. Op 17 december 2021 om 20.30 uur wordt Home Alone 2: Lost in New York uitgezonden op SBS6.

Home Alone 2 op tv

In dit vervolg op Home Alone uit 1992, komt de kleine Kevin moederziel alleen in het grote New York terecht, waar hij de hele stad tot zijn speeltuin verandert.

Het is weer kerstfeest en de familie McCallister gaat opnieuw op vakantie. Dit jaar vergeten ze niet om Kevin (Macaulay Culkin) mee te nemen, die ze vorige keer per vergissing thuis hadden gelaten. Maar terwijl de hele familie onderweg is naar Florida, presteert Kevin het om in het verkeerde vliegtuig terecht te komen en zo in New York City te belanden. Eenmaal daar, verandert hij de stad in zijn eigen speeltuin. Kevin logeert in het Plaza hotel, raakt bevriend met een speelgoedwinkelier en komt opnieuw tegenover de domme inbrekers Harry (Joe Pesci) en Marv (Daniel Stern) te staan.

Met Chris Columbus op de regiestoel en John Hughes achter de schrijftafel, tekende nagenoeg hetzelfde team voor Home Alone 2: Lost in New York.

Hoofdrollen in de film zijn voor Macaulay CulkinJoe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O’Hara.

Home Alone 2 is op vrijdag 17 december 2021 op tv te zien om 20:30 uur op SBS6.

Home Alone 2 online kijken

In totaal kent de ​​franchise zes films, waarvan slechts twee met Culkin in de hoofdrol. De laatste film was Home Sweet Home Alone uit 2021, welke in première ging op de streamingdienst van Disney+. De eerste drie films werden in de bioscoop uitgebracht door 20th Century Fox, terwijl de volgende drie films voor tv werden geproduceerd door The Walt Disney Company en uitgezonden op ABC, eigendom van Disney; na de overname door Disney van de entertainmentactiva van 20th Century Fox in 2019, zijn alle rechten op de Home Alone-franchise eigendom van Disney.

Dus als je geen zin hebt in reclameblokken, kun je de kerstklassieker Home Alone 2 ook streamen op Disney Plus, net als de nieuwe film Home Sweet Home Alone.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter