Home Alone in Concert komt in december naar Nederland

De onverwoestbare kerstklassieker Home Alone zal op 27 december terugkeren als wervelende cinema-ervaring, voorzien van een door 140 topmusici verzorgde live uitvoering.

Tijdens Home Alone in Concert wordt de film in de nieuwe theaterzaal van Rotterdam Ahoy vertoond op groot bioscoopscherm, waarbij het Noordpool Orkest en het Nederlands Concertkoor de iconische filmmuziek van componist John Williams live uit zullen voeren.

Home Alone in Concert vindt plaats in de nieuwe RTM Stage in Rotterdam. Deze nieuwe theaterzaal, onderdeel van Rotterdam Ahoy, is in 2020 opgeleverd en geldt als het neusje van de zalm wat betreft zaalindeling, comfort en akoestiek. Home Alone in Concert wordt een ongelofelijke belevenis, die de bezoekers meesleurt in een wervelende cinema-ervaring. Dé kans om één van de grappigste en meest onvergetelijke kerstfilms ooit te zien in een unieke setting. Kijk hier voor meer informatie.

Home Alone in Concert

Home Alone is een komische film uit 1990 van regisseur Chris Columbus. Het is geschreven en geproduceerd door John Hughes, die al meerdere successen had geboekt met jeugdfilms. De muziek werd gemaakt door John Williams die er een Oscarnominatie voor kreeg. Home Alone is nog steeds een populaire kerstfilm.

De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Uiteindelijk moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee inbrekers die van plan zijn in het huis van Kevins familie in te breken.

Hoofdrollen in de film zijn voor Macaulay CulkinJoe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O’Hara.

Uiteindelijk kent de ​​franchise vijf films in totaal, waarvan slechts twee met Culkin in de hoofdrol. De laatste film was Home Alone: ​​The Holiday Heist in 2012 die op televisie debuteerde. en zesde film is in de maak.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter