Home Before Dark vanaf 3 april op Apple TV+

De serie Home Before Dark is vanaf 3 april te zien op Apple TV+. Bekijk hieronder alvast de trailer. Het misdaaddrama is gebaseerd op het leven van de jonge tiener Hilde Lysiak, die opzien baarde toen ze als 9-jarige besloot om in haar woonplaats aan de slag te gaan als journaliste, waarbij ze eveneens een moordzaak onderzocht.

Home Before Dark

Het jonge meisje Hilde Lysiak, afkomstig uit de grote stad, is een onderzoeksjournaliste. Ze ontdekt aanwijzingen voor een onopgeloste zaak tijdens een bezoek aan de kleine stad aan het meer van haar vader. Ze brengt het nieuws over de moordzaak naar buiten via haar zelf gestarte krantje genaamd Orange Street News.

Home Before Dark is een mysteriedramaserie gemaakt door Dana Fox en Dara Resnik en geproduceerd voor Apple TV+. De serie is gebaseerd op het leven van de jonge journalist Hilde Lysiak. De regie was in handen van Jon M. Chu (Crazy Rich Asians).

De hoofdrollen worden gespeeld door Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Louis Herthum, Michael Weston, Kiefer O’Reilly, Kylie Rogers, Aziza Scott, Adrian Hough, Joelle Carter, Jibrail Nantambu en Deric McCabe.

De serie gaat in première op 3 april 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter