Nieuwe teaser Homeland seizoen 3

Showtime heeft de eerste teaser vrijgegeven voor Homeland seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken.

De televisieserie is gebaseerd op de Israëlische televisieserie Hatufim, ook bekend als Prisoners of War. De serie is bedacht door Howard Gordon (24) en Alex Gansa en wordt geproduceerd door Fox 21 en Showtime Originals.

Claire Danes speelt in de serie Carrie Mathison, een CIA-agent die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse marinier Nicholas Brody (Damian Lewis) een spion is voor Al Qaida. Deze marinier is acht jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de ogen van de CIA een bedreiging voor de nationale veiligheid.

De terreuraanslag heeft de CIA compleet uitgedund en dat is reden voor een grote klopjacht op de meest gezochte terrorist ter wereld: Nicholas Brody. Terwijl Carrie en Saul de brokken van hun persoonlijke en professionele leven bij elkaar rapen, raken ze gevangen in een web van media en politieke onrust als gevolg van de recente gebeurtenissen.

Andere rollen zijn er voor Mandy PatinkinRupert Friend, Morena Baccarin, Jackson Pace, Morgan Saylor, Sarita Choudhury, Tracy Letts, F. Murray Abraham.

Homeland seizoen 3 start in Amerika op 29 september 2013 en zal uit 12 afleveringen bestaan.