Homeland seizoen 8 vanaf 12 februari op Netflix

Homeland seizoen 8 zal vanaf 12 februari te zien zijn op Netflix. Dat heeft de streamer bekendgemaakt. In de hoofdrollen zien we Golden Globe en Emmy winner Claire Danes en Emmy winnaar Mandy Patinkin. In het laatste seizoen van het spionagedrama reizen Saul en Carrie nog een keer af naar Afghanistan.

 

Homeland seizoen 8 op Netflix

In het laatste seizoen van Homeland herstelt Carrie Mathison (Danes) van maanden van brute opsluiting in een Russische goelag. Haar lichaam geneest, maar haar geheugen blijft gebroken – wat een probleem is voor Saul (Patinkin), nu National Security Advisor van de nieuw opkomende president Warner (Beau Bridges). De topprioriteit van het jonge bestuur van Warner is een einde aan de oorlog in Afghanistan, en Saul is uitgezonden om de Taliban te betrekken bij vredesonderhandelingen. Maar Kabul wemelt van krijgsheren en huursoldaten, krijgsheren en spionnen – en Saul heeft de relaties en expertise nodig die alleen zijn beschermeling kan bieden. Tegen medisch advies in vraagt ​​Saul Carrie om samen met hem nog een laatste keer de leeuwenkuil in te lopen .

Het seizoen heeft rollen voor Claire Danes, Mandy Patinkin, Maury Sterling, Costa Ronin, Nimrat Kaur, Numan Acar, Linus Roache, Hugh Dancy, Beau Bridges.

Homeland is geproduceerd door Fox 21 Television Studios voor Showtime en is ontwikkeld door Alex Gansa en Howard Gordon. De serie is gebaseerd op de originele Israëlische serie Prisoners of War van Gideon Raff. Samen met Gansa en Gordon zijn de uitvoerende producenten voor seizoen zeven Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir en Ran Telem.

Homeland seizoen 8 is vanaf 12 februari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter