Horrible Bosses 2 heeft nieuwe regisseur

Afgelopen maand besloot regisseur Seth Gordon niet terug te keren voor Horrible Bosses 2, de sequel op de succesvolle komedie uit 2011. Inmiddels is er een nieuwe regisseur gevonden, namelijk Sean Anders (Sex Drive en That’s My Boy).

John Morris produceert de sequel. Samen met Anders schreef hij het scenario van We’re the Millers. Andere producties waar ze samen aan werkten zijn She’s Out of My League, Mr. Popper’s Penguins en Hot Tub Time Machine.

Horrible Bosses vertelt het verhaal van drie beste vrienden (Bateman, Sudeikis en Day) die redelijk gelukkig zijn met hun leven. Ze hebben allemaal een leuke woning en een betaalde baan. Ze gaan echter elke dag wel met tegenzin naar hun werk, omdat ze vreselijk behandeld worden door hun superieuren (Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey). Na een avondje stappen bedenken ze een plan om hun bazen, die in de weg staan van hun gelukkige bestaan, te vermoorden.

Jason Bateman, Jamie Foxx, Charlie Day en Jason Sudeikis zullen terugkeren. De productie van Horrible Bosses 2 gaat dit najaar van start.