Horrify | Alles wat je moet weten

In dit artikel lees je alles omtrent Horrify, een streamingdienst met de focus op horror. Op Horrify vind je een enorme hoeveelheid films, shorts en docs uit alle horror genres. Met een abonnement kun je daar onbeperkt naar kijken. De horror wordt geselecteerd voor en door de echte horror fan. Hierdoor ontstaat een uniek aanbod van de beste klassiekers tot de nieuwste releases. 

Update: Horrify is sinds juli 2021 niet meer actief

Wat is Horrify?

Horrify is een online streamingdienst zoals Netflix en Videoland. Het verschil is echter dat deze dienst zich focust op horrorfilms. De streamer werd in oktober 2018 gelanceerd en moest toen concurreren met Fear Unlimited, een soortgelijke dienst. Deze laatste is inmiddels gestopt, terwijl Horrify nog bestaat. Dit bewijst dat er wel degelijk animo is voor een streamingdienst die zich volledig focust op horrorfilms.

Kijken naar de streamingdienst kan met een pc of laptop, maar daarnaast is een app voor tablet en smartphone beschikbaar voor de besturingssystemen Apple iOS/iPadOS en Android.

Horrify kosten

Een abonnement op Horrify kost op dit moment €6,95 per maand. Er echter ook een optie om per half jaar te betalen, dit kost €34,95. Tevens is het mogelijk om een jaarabonnement te nemen voor €69.95. Je krijgt dan korting op het reguliere abonnement.

Horrify opzeggen

Als jij je abonnement wilt opzeggen dan kan dat eenvoudig door middel van het menu.

Horrify aanbod

Zoals verwacht bevat Horrify een ruime hoeveelheid horrorfilms. Je kunt er zowel klassiekers als moderne titels bekijken. Hieronder zie je enkele voorbeelden:

  • Suspiria
  • Hostel
  • Train To Busan
  • Savageland
  • White Chamber
  • Dead Snow
  • Phenomena

Er zijn ook enkele series via Horrify te bekijken, waaronder Into the Dark en Hannibal. Tevens vind je er enkele korte horrorfilms.

Horrify recensie

We hebben als redactie meerdere keren kritisch naar Horrify gekeken. Zo schreven we in 2018 (net na de release) deze recensie. In april 2020 vonden we het tijd om te kijken of de dienst inmiddels veranderd was. Dus verscheen deze update. In het kort vinden we het een interessante dienst. We zouden daarom ook iedere horrorliefhebber aanraden om Horrify eens uit te proberen. Al is het momenteel nog geen waardige vervanger voor je DVD-collectie. Zie het meer als een leuke aanvulling, om zo nieuwe films te kunnen leren kennen.

Een aanrader voor:

  • Liefhebbers van horror

Niet aan te raden voor:

  • Mensen die niet van horror houden (logisch)

De website van de dienst is hier te vinden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter