Horrorfilm Speak No Evil draait vanaf 21 juli in de bioscoop

In de horrorfilm Speak No Evil raken een Deens en Nederlands echtpaar op vakantie met elkaar bevriend. Als ze elkaar later opnieuw treffen, slaat de sfeer op gruwelijke wijze om. De film draait vanaf 21 juli in de bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

Speak No Evil

Speak No Evil

Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie anders voordeden dan ze in hun eigen omgeving werkelijk zijn. Het Deense gezin bevindt zich in een benarde situatie in een huis van mensen waar ze zich volledig in hebben vergist en waarvan ze wensten dat ze er nooit binnen waren gestapt…

De cast bestaat uit namen als Fedja van Huêt, Karina Smulders, Morten Burian, Sidsel Siem Koch, Liva Forsberg, Marius Damslev.

De film is geregisseerd door Christian Tafdrup op basis van een scenario door Christian en Mads Tafdrup.

Speak No Evil is vanaf donderdag 21 juli 2022 in de bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter