Horrorfilm The Night House 3 november op Disney Plus

Disney Plus voegt 3 november de horrorfilm The Night House toe aan het aanbod. Deze film verscheen nog geen 2 maanden geleden in de bioscoop, maar is nu al online thuis te bekijken. The Night House volgt het verhaal van een weduwe (Rebecca Hall) die verontrustende geheimen van haar onlangs overleden echtgenoot begint te ontdekken.

The Night House Disney Plus

The Night House op Disney Plus

Beth wankelt van de onverwachte dood van haar man en wordt alleen gelaten in het huis aan het meer dat hij voor haar heeft gebouwd, en doet haar best om zichzelf bij elkaar te houden – maar dan komen de dromen. Verontrustende visioenen van een aanwezigheid in het huis roepen haar op, wenkend met een spookachtige allure, maar het harde daglicht spoelt elk bewijs van een beklemming weg. Tegen het advies van haar vrienden in, begint ze in zijn bezittingen te graven, verlangend naar antwoorden, maar ontdekt ze zowel vreemde als vreselijke geheimen en een mysterie dat ze vastbesloten is op te lossen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rebecca Hall (Godzilla vs. Kong), Sarah Goldberg (Barry, The Hummingbird Project), Stacy Martin (Nymphomaniac, Vox Lux), Evan Jonigkeit (Together Together, The Empty Man) en Vondie Curtis- Hall (Marvel’s Daredevil, For the People).

De horrorthriller is geregisseerd door David Bruckner, die eerder The Ritual maakte en momenteel bezig is met de productie van Hellraiser. Bruckner regisseert de film op basis van een script van Ben Collins (Super Dark Times) en Luke Piotrowski.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter