How To Get Away With Murder seizoen 6 vanaf 14 juli op Netflix

How to Get Away with Murder seizoen 6 is vanaf 14 juli te bekijken op Netflix. De reeks is afkomstig van Shonda Rhimes en ziet in de hoofdrol Academy-Award winnaar Viola Davis (Suicide Squad, Widows). Vorig jaar ging verscheen het laatste seizoen van de serie al in de Verenigde Staten, en nu kunnen fans in Nederland zien hoe de reeks ten einde komt. Bekijk hieronder alvast een trailer.

How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie ‘Hoe kom je weg met moord’. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Viola Davis als Professor Annalise Keating, Billy Brown als Detective Nate Lahey, Jack Falahee als Connor Walsh, Amirah Vann als Tegan Price, Rome Flynn als Gabriel Maddox, Aja Naomi King als Michaela Pratt, Matt McGorry als Asher Millstone, Charlie Weber als Frank Delfino, Liza Weil als Bonnie Winterbottom en Conrad Ricamora als Oliver Hampton.

How to Get Away with Murder wordt gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Pete Nowalk (Scandal, Grey’s Anatomy). Shonda Rhimes (Scandal, Grey’s Anatomy) en Betsy Beers (Scandal, Grey’s Anatomy) dienen ook als uitvoerend producenten. De serie wordt geproduceerd door ABC Studios.

Het laatste seizoen van de serie How to Get Away with Murder is vanaf 14 juli te bekijken op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter