Howling Mad Murdock, Dwight Schultz, komt naar Dutch Comic Con 2018

Dwight Schultz, beter bekend van zijn rol als ‘Howling Mad’ Murdock in The A-team, komt naar Dutch Comic Con 2018. Daarnaast speelde hij in verschillende Star Trek– series de rol van luitenant Reginald Endicott Barclay III.

Dwight Schultz studeerde in 1970 af aan de Towson State Unversity in Marylad. Hij behaalde daarna een bachelor in Theatre Arts en was vanaf zijn negentiende beroepsacteur. Hij brak door met zijn rol van Captain ‘Howling Mad’ Murdock van The A-Team. Tijdens een bezoek aan Nederland samen met Dirk Benedict, Mr. T en Stephen J. Cannell in 1984, gaf hij zijn onzichtbare hond, Billy, aan de mensen van Nederland. Toentertijd stonden 20.000 mensen op het vliegveld om deze iconen in real-life te zien.

Op 31 maart en 1 april ​2018 transformeert de Jaarbeurs in Utrecht in de grootste Comic Con van Nederland! Fan van comics, manga, cosplay, games en e-sports? Of hou je van films, series of ben je een echte bordspellenfanaat? Dutch Comic Con heeft alles en nog veel meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops, grootse belevingen en ontmoet nieuwe vrienden waarmee jij je passies kunt delen!

Klik op deze link voor meer informatie en koop je photobooth tickets! Heb jij nog geen tickets voor Dutch Comic Con op 31 maart en 1 april? Koop ze dan nu hier!