Hudson & Rex seizoen 3 vanaf 6 oktober op Fox

Vanaf 6 oktober is Hudson & Rex seizoen 3 te zien op FOX. In deze Canadese serie wordt het beroemde Commissaris Rex in een nieuw jasje gegoten.

Rechercheur Charlie Hudson vormt een team met zijn ‘uitermate goed getrainde politiehond’, de Duitse herder Rex, met wie hij graag samenwerkt omdat een hond tenminste niet de oren van je hoofd praat. In het derde seizoen van Hudson & Rex krijgen we in de eerste aflevering te zien hoe Hudson en Rex partners zijn geworden. Nadat de partner van Rex wordt neergeschoten, ontfermt Hudson zich over de hond. De samenwerking tussen de twee blijkt verrassend goed.

Hudson & Rex seizoen 3

Charlie Hudson, een sluwe rechercheur bij Major Crimes voor het politiebureau van St. John, werkt samen met een ongewone partner – Rex, een voormalige K9-Duitse herder, wiens verhoogde zintuigen Charlie helpen bij het opsporen van zijn verdachten. Samen onderzoeken ze raadselachtige misdaden, van een ontvoering die een veel grotere samenzwering in het spel onthult tot een moord op kunsthandel die tot diep in de wereld van de high society loopt. Met Charlie’s behendige recherchewerk en Rex’s scherpe zintuigen is dit misdaadbestrijdende paar niet te stoppen.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly.

Hudson & Rex is een Canadese misdaadserie van de zender City, gebaseerd op het Italiaans-Oostenrijkse drama Kommissar Rex. De serie ging in première op 25 maart 2019. Seizoen twee ging in première op 24 september 2019. Seizoen drie ging in première op 5 januari 2021. Aan het einde van de laatste aflevering van seizoen drie, kondigden de castleden aan dat seizoen 4 was goedgekeurd. Seizoen vier gaat op 21 oktober 2021 in première.

Hudson & Rex seizoen 3 is vanaf 6 oktober te zien om 21.30 op Fox.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter