Hugh Jackman bedankt Wolverine-fans

Hugh Jackman bedankt Wolverine-fansLogan draait op dit moment in de bioscoop. Het is de laatste waarin we Hugh Jackman zullen zien als Wolverine. Jackman speelde Wolverine voor het eerst in X-Men van regisseur Bryan Singer uit 2000. Nu heeft hij op Twitter een video geplaatst waarin hij de fans bedankt voor 17 goede jaren. Deze kun je hieronder bekijken.

Logan speelt zich af in 2024. Een vermoeide Logan zorgt voor een zieke Professor X in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Wolverine heeft nauwelijks helende krachten meer en lijkt aan het einde van zijn latijn. Zijn pogingen zich verborgen te houden voor de wereld en zijn nalatenschap worden op de kop gezet als een jonge mutant, achtervolgd door duistere krachten, arriveert.

Naast Jackman zijn er in de film rollen weggelegd voor Patrick Stewart als Professor X en Dafne Keen als Laura a.k.a. X-23. Laatstgenoemde beschikt over dezelfde krachten als Logan, aangezien ze een kloon is van Wolverine. Andere rollen zijn voor Doris MorgadoEriq La Salle, Elise Neal, Boyd HolbrookElizabeth Rodriguez, Richard E. Grant en Stephen MerchantLogan wordt geregisseerd door James Mangold en is geschreven door David James Kelly en is vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop te zien.

Lees hier onze recensie van Logan en doe hier ook mee met onze winactie!!