Hugh Jackman geeft voorproefje van zijn one-man show

Vorige week werd bekend dat Hugh Jackman op wereldtournee gaat met de one-man show The Man. The Music. The Show. Hij onthulde ook dat het concert nummers bevat uit de films The Greatest Showman en Les Misérables, evenals de Broadway-productie The Boy From Oz, waarvoor hij een Tony won Award.

Gister was de acteur aanwezig bij de Today Show om een ​​voorproefje te geven van zijn aankomende show. Hij zong het nummer “The Greatest Show” uit de bovengenoemde film, evenals een medley van Les Misérables-hits die culmineerde in “One Day More.” Bekijk het optreden hieronder.

De Australische film- en theateracteur is bij het grote publiek bekend van zijn rollen in onder meer X-Men (Wolverine), Les Misérables en The Greatest Showman. Hij is dankzij zijn indrukwekkende performances op zowel het podium als het doek uitgegroeid tot een publiekslieveling. Daarnaast won hij in zijn carrière diverse prijzen voor zijn muzikale rollen.

Golden Globe-winnaar Hugh Jackman is niet alleen bekend om zijn filmrollen maar staat ook regelmatig in het theater. Hij begon zijn carrière als musicalacteurs en speelde rollen in onder meer Beauty and the Beast en Sunset Boulevard.

De tour start met twaalf shows in Europa en doet ook Parijs, Londen, Berlijn en Dublin aan. Het concert bestaat uit de grootste hits uit The Greatest Showman, Les Misérables en andere bekende film- en Broadwaynummers. Op vrijdag 17 mei 2019 komt Hugh naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop start vrijdag 7 december om 09:00 uur via Ticketmaster.