Hulu komt met The Handmaid’s Tale seizoen 5

Tijdens de Walt Disney Investors Day-presentatie van vandaag en voorafgaand aan de première van het vierde seizoen, bevestigde Walt Disney Television-voorzitter van Entertainment Dana Walden dat The Handmaid’s Tale seizoen 5 zal verschijnen bij Hulu!

The Handmaid’s Tale seizoen 5

In de serie probeert Offred, één van de weinige vruchtbare vrouwen, die bekent staan als Handmaids in de Republiek Gilead, zich staande te houden als een soort surrogaat-broeimachine in het huishouden van een machtig Commander en zijn lichtgeraakte vrouw.

Seizoen 3 van The Handmaid’s Tale werd gedreven door het verzet van June tegen het dystopische regime van Gilead en haar strijd om terug te slaan. Verrassende reünies, verraad en een reis naar het angstaanjagende hart van Gilead dwingen alle personages om op te staan, geleid door een uitdagend gebed: “Blessed be the fight.”

De serie heeft rollen voor Emmy en Golden Globe Award-winnende actrice Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle en Amanda Brugel. Nieuwe toevoegingen voor seizoen 3 zijn onder andere Christopher Meloni & Elizabeth Reaser. Sam Jaeger werd in seizoen 4 een vaste castlid. De serie is een bewerking van de bekroonde, best verkochte roman met dezelfde naam van Margaret Atwood.

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood en werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu, in april 2018 begon het tweede seizoen en het derde seizoen is sinds 5 juni 2019 te zien.

The Handmaid’s Tale is uitvoerend geproduceerd door Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears en Ilene Chaiken. Margaret Atwood fungeert als co-executive producer voor seizoen drie van de serie. MGM is de internationale distributeur voor de serie.

The Handmaid’s Tale seizoen 4 zal ergens in 2021 verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter