Hulu kondigt The Great seizoen 2 aan met Elle Fanning

Volgens Deadline heeft Hulu besloten om The Great seizoen 2 te bestellen. De serie is een komisch drama van maker Tony McNamara. Deze verlenging komt na meer dan een maand sinds de serie met Elle Fanning en Nicholas Hoult debuteerde. Wanneer The Great seizoen 2 zal verschijnen is nog niet bekend.

The Great seizoen 2

The Great is een satirisch, komisch drama over de opkomst van Catharina de Grote door het Rusland van de 18e eeuw; van buitenstaander tot de langst regerende vrouwelijke heerser in de geschiedenis van Rusland. Seizoen één is een fictief, leuk en anachronistisch verhaal van een idealistisch, romantisch jong meisje, die in Rusland aankomt voor een gearrangeerd huwelijk met de keizer Peter. Terwijl ze hoopt op liefde en zonneschijn vindt ze in plaats daarvan een gevaarlijke, verdorven wereld die ze besluit te veranderen. Het enige wat ze hoeft te doen is haar man vermoorden, de kerk verslaan, het leger in de war brengen en de rechtbank terzijde schuiven.

De serie heeft rollen voor Elle Fanning (Super 8, Maleficient) als Catherine the Great, Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) als Russische keizer Peter, Phoebe Fox (Eye in the Sky, One Day) als Marial, Adam Godley (Breaking Bad) , Gwilym Lee (Bohemian Rhapsody) als Grigor, Charity Wakefield (Bounty Hunters, Sense & Sensibility), Douglas Hodge (Penny Dreadful) en Sacha Dhawan (After Earth, Iron Fist).

The Great is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Tony McNamara (The Favorite) met Matt Shakman (Game Of Thrones) als regisseur. Fanning en Marian Macgowan zijn ook de uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter