I Think We’re Alone Now trailer met Peter Dinklage en Elle Fanning

Momentum Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het sci-fi drama I Think We’re Alone Now. In de hoofdrollen zien we Golden Globe winnaar Peter Dinklage (Game of Thrones, Avengers: Infinity War), Elle Fanning (Super 8, Maleficent), Paul Giamatti (Cinderella Man, 12 Years a Slave) en Charlotte Gainsbourg. Bekijk de trailer hieronder.

Del (Peter Dinklage) is alleen in de wereld. Nadat de mensheid is weggevaagd, woont hij in zijn kleine, lege stad, tevreden in zijn eenzaamheid en de utopie die hij methodisch voor zichzelf heeft gecreëerd – totdat hij wordt ontdekt door Grace (Elle Fanning), een indringer wiens geschiedenis en motieven onduidelijk zijn. Erger nog, ze wil blijven. De film is een viscerale psychologische reis en onderzoekt menselijk gedrag en de onmiskenbare behoefte aan gezelschap.

I Think We’re Alone Now is geregisseerd door Reed Morano (The Handmaid’s Tale, Meadowland) op basis van een scenario door Mike Makowsky (Take Me, Bad Education). De film draait vanaf september 2018 in de bioscoop.