De ideale man is een robot in trailer I’m Your Man

Er is een trailer verschenen voor de Duitse film I’m Your Man (Ich bin dein Mensch), waarin een vrouw als experiment moet samenleven met een robot, welke geprogrammeerd is om de ideale man te zijn.

Wat als we de ideale partner zelf konden samenstellen? Met dit idee speelt Ich bin dein Mensch, internationaal ook wel bekend onder de titel I’m Your Man. De trailer voor deze film is hieronder te bekijken.

I’m Your Man trailer

In I’m Your Man maken we kennis met wetenschapper Alma, die een experiment aangaat waarbij ze samen moet leven met een robot. Deze is dusdanig samengesteld dat hij voor 93% van de vrouwen als ideale partner kan dienen. Alma blijkt echter tot de andere 7% te behoren, met alle irritaties en uitdagingen van dien.

De film heeft hoofdrollen voor Dan Stevens (Beauty and the Beast) en Maren Eggert, die voor deze rol een prijs ontving op festival Berlinale (Internationaal filmfestival van Berlijn). De cast kent verder namen als Annika Meier, Hans Löw, Sandra Hüller, Jürgen Tarrach en Henriette Richter-Röhl.

I’m Your Man is geregisseerd door Maria Schrader, welke samen met Jan Schomburg ook het scenario schreef. Ze haalde hiervoor inspiratie uit een verhaal van Emma Braslavsky.

Er is nog niets bekend over een eventuele bioscooprelease in Nederland. Wel is I’m Your Man vanaf half augustus in het Verenigd Koninkrijk te zien, en een maand later in Amerika.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter