IJslandse serie Fractures vanaf 19 juni bij Ziggo Movies & Series

Vanaf 19 juni is de IJslandse serie Fractures (ook bekend als Vitjanir) te zien bij Ziggo Movies & Series. De Lumiere serie is vanaf 24 juni ook te zien op myLum en vanaf 28 juni verkrijgbaar op DVD.

In de reeks gaat Kristin na haar echtscheiding aan de slag als dokter in een klein IJslands vissersdorpje. Met haar dochter en moeder dichtbij zet ze haar leven weer op de rails. Ze wordt niet alleen geconfronteerd met haar nieuwe collega’s, maar loopt ook een oude vlam, een politieagent, tegen het lijf. Bekijk hieronder een trailer.

Fractures serie

De achtdelige serie is gebaseerd op een scenario van Kolbrún Anna Björnsdóttir en Vala Thorsdóttir. We volgen SEH-dokter Kristín die met haar tienerdochter terug moet verhuizen naar haar kinderdorp, terwijl ze voor de scheiding staat. Kristín is ver buiten haar comfortzone, omdat haar pragmatische idealen in schril contrast staan ​​met het dorpsgebruik van kruidengeneeskunde, spiritualisme en paranormale krachten. Ze heeft ook te maken met haar eigen paranormale moeder Johanna, die haar dwingt de geesten uit haar verleden onder ogen te zien. Ondertussen wordt de dokter verscheurd tussen haar binnenkort ex Helgi, die haar terug probeert te winnen, en een oude vlam – de lokale politieagent Ragnar.

De cast bestaat uit ​​Sara Dögg Ásgeirsdóttir (Stella Blómkvist, Pressa), Jói Jóhannsson, Helga Elínborg Jónsdóttir en Katla Njálsdóttir (Manners, Heartstone). Andere castleden zijn Edda Björgvinsdóttir (Under the Tree, Valhalla Murders), Þórhallur Sigurðsson (My Funeral) en Sveinn Ólafur Gunnarsson (Happily Never After).

Fractures is het televisiedebuut van scenarist en regisseur Eva Sigurdardottir. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

De serie Fractures is vanaf 24 juni te zien op myLum en vanaf 28 juni verkrijgbaar op DVD. Daarnaast zal de serie vanaf 19 juni 2022 te zien bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter