In Justice League 3 zou Superman’s zoon de nieuwe Batman worden

Zack Snyder heeft onthuld dat hij van plan was om de zoon van Superman en Lois Lane de nieuwe Batman te laten worden in Justice League 3, het derde en laatste hoofdstuk van zijn Justice League-trilogie. Volgens Vanity Fair zou Batman in de geplande verhaallijn van Snyder zichzelf hebben opgeofferd in de loop van de derde film als onderdeel van een plan om ervoor te zorgen dat Darkseid wordt verslagen. Jaren later zou Superman de verantwoordelijkheden van Batman aan een nieuw personage schenken. Snyder zei tegen Vanity Fair:

“It was going to be Lois and Superman’s son. He doesn’t have any powers, and then he was going to end up being the new Batman. Twenty years later, on the anniversary of [Batman’s] death, they take young Bruce Kent down to the Batcave and they say, ‘Your Uncle Bruce would’ve been proud if you did this.’”  

Tegen het einde van Zack Snyder’s Justice League, wordt aangetoond dat Lois zwanger is van het kind van Superman, en puzzelstukjes voor dit verhaal al gelegd. Het is voor nu onwaarschijnlijk dat de sequels zal verschijnen. Zijn versie van Justice League is eigenlijk het middelste gedeelte van die beoogde verhaallijn, voorafgegaan door Man of Steel en Batman v Superman.​ Snyder:

“When I made the film originally, it was part of a five-part trilogy. There were two more episodes of the Justice League to be shot.”

De langverwachte Zack Snyder’s Justice League is sinds 18 maart in Nederland beschikbaar via digitale aankoop en de eerste recensies zijn positief. Voor meer informatie over deze film kijk je hier.

Justice League 3

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Zack Snyder’s Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter