In the Heights-actrice Leslie Grace speelt Batgirl

Leslie Grace gaat de hoofdrol spelen van Barbara Gordon in DC en Warner Bros.’ Batgirl film. Dit meldt Deadline. De actrice, die onlangs speelde in Jon M. Chu’s In the Heights, heeft naar verluidt deze week getest voor de rol.

Batgirl wordt begeleid door Bad Boys for Life-regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah op basis van een scenario van Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey, The Flash) en Kristin Burr (Cruella) produceert. De film wordt exclusief uitgebracht op HBO Max.

Leslie Grace als Batgirl

Batgirl’s eerste optreden in 1967 was als Barbara Gordon, dochter van commissaris James Gordon, en later werd ze een bondgenoot van Batman en Robin in Gotham City. Ze werd eerder gespeeld door Yvonne Craig in de campy Batman-serie uit de jaren 60, en vervolgens door Alicia Silverstone (als Barbara Wilson, Alfred’s nicht) in de nog-campy’er flop Batman & Robin. Haar stem werd onlangs ingesproken door Rosario Dawson in The LEGO Batman Movie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter