Indiase serie The Fame Game vanaf 25 februari op Netflix

Netflix heeft de officiële trailer onthuld van de webserie The Fame Game met acteur Madhuri Dixit. Ze speelt de rol van een ‘legendarische actrice’ en belicht de duistere kant van de entertainmentindustrie. Bekijk hieronder een trailer.

The Fame Game op Netflix

Bollywood-icoon Anamika Anand heeft het allemaal, maar is haar leven perfect of een perfect vervaardigde façade? In een wereld van glitter, glamour en roem, wordem de lijnen van wat echt is en wat niet is vaak vervaagd. Wanneer ze op een dag spoorloos verdwijnt en er een grote zoektocht wordt opgezet, verandert de vraag ‘waar is Anamika?’ al vrij snel in de vraag ‘wie is Anamika?’.

The Fame Game is geregisseerd door Bejoy Nambiar en Karishma Kohli en geproduceerd door Dharmatic Entertainment. De serie is afkomstig van showrunner Sri Rao.

De hoofdrollen worden gespeeld door Madhuri Dixit, Sanjay Kapoor, Manav Kaul, Lakshvir Saran, Suhasini Mulay en Muskkaan Jaferi.

The Fame Game verschijnt 25 februari 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter