Interview Jason David Frank | Dutch Comic Con 2018

Jason David Frank, bekend als Power Ranger, was aanwezig tijdens Dutch Comic Con! Hij staat bekend om zijn rol als Tommy Oliver in het langlopende kinderprogramma Power Rangers. Tijdens Heroes Dutch Comic Con 2018 kreeg Peter Solvani de kans om hem een paar vragen te stellen. Bekijk hieronder het interview!

Frank’s karakter is veranderd in de meest verschillende power rangers in de twintigjarige geschiedenis van de show. Hij veranderde voor het eerst op het toneel als de Mighty Morphin Green Ranger, een slechte jongen die goed werd, die na slechts tien afleveringen de bedoeling had om uit de show te worden geschreven. Vanwege zijn populariteit kon het personage van Jason David Frank echter de Mighty Morphin White Ranger, Red Zeo, Red Turbo omvormen en keerde vervolgens in 2004 terug als de Black DinoThunder Ranger.

Gedurende de geschiedenis van Power Ranger is het personage van Jason David Frank in 225 afleveringen verschenen en telt hij meer afleveringen dan welke andere ranger dan ook. Hij speelde ook in de serie zowel full-length films, Mighty Morphin Power Rangers The Movie (1995) en Turbo: A Power Rangers Movie (1997). In 2013 hernam Frank zijn rol van de Groene Ranger in het 20-jarig Jubileumseizoen van de Power Ranger, met een megaregie met veel rangers uit de geschiedenis van de show.