Interview Keegan Connor Tracy | Dutch Comic Con Winter Edition

Keegan Connor Tracy is een prijswinnend actrice, vooral bekend van het brede scala aan karakters die ze kan spelen- van de ondoorgrondelijke Blue Fairy in ABC’s hit show Once Upon A Time tot de onrustige Blair Watson die jonge Norman steunt in Bates Motel. Tegelijkertijd blijft ze het spectrum als acteur onderzoeken. Tijdens Dutch Comic Con – Winter Edition mochten wij haar een paar vragen stellen. Het interview is hieronder te bekijken.

Keegan geniet momenteel van haar derde seizoen als professor van Magic on Syfy’s hit The Magicians. Daarnaast speelt ze Queen Belle in het tweede deel van het muzikale succes Descendants, met meer dan 100 miljoen views. Ze is ook bekend door het vernietigen van een aantal zombies in Legendary Films ‘aanpassingen van de Dead Rising franchise.

Keegan Connor Tracy is altijd op zoek naar het volgende wat op haar pad komt; of ze nu in Muay Thai aan het trainen is om te helpen met gevechtsscènes, gitaar en ukulele speelt voor live publiek, of zichzelf in haar speelboot wurmt om te kajakken. Zo heeft zij dit jaar ook een kinderboek geschreven en momenteel werkt ze aan haar volgende project – ‘Een Keegolicious Cookbook‘ dat het voedsel en de verhalen waarvan ze houdt, samenvoegt. Daarnaast werkt zij momenteel aan het script voor haar regisseursdebuut ‘Sorrow and the Victorians‘. Keegan woont en werkt in Vancouver – of waar ze haar ook naar toe sturen.

Dutch Comic Con wordt ieder jaar gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Tevens wordt er sinds 2016 ook in Winter Editie gehouden. Tijdens de conventie is van alles te doen op het gebied van comics, games, films en anime. Ook is er veel te doen rondom cosplay. Filmhoek is regelmatig aanwezig en kon daar onder andere al interviews houden met Stefanie JoostenIan Beattie, Victoria Atkin en Paul Amos. Video’s hiervan vind je op ons Youtube-kanaal.