Is Chris Evans toch nog niet klaar met Captain America?

Hoewel er enkele aanwijzingen zijn geweest dat acteur Chris Evans z’n Captain America-schild op zal hangen na het vervolg op Avengers: Infinity War, onthult regisseur Joe Russo dat dit misschien niet het geval is. In een interview met The Associated Press besprak Russo de toekomst van Chris Evans in het MCU. Russo zei:

“I think it was more emotional for him than us, only because, you know, he’s not done yet. And I won’t explain what that means, but the audience will soon understand what I’m talking about.” 

Later gaat hij in op het feit dat Avengers 4 op dit moment drie uur duurt en dat hij verwacht dat het een tijdje zal duren voordat er een Avengers 5 komt, gezien het feit dat Disney alle Marvel-personages die momenteel in het bezit zijn van FOX moet integreren. Het volledige fragment is hieronder te bekijken.

Aangezien Captain America de aanval van Thanos overleeft aan het einde van Infinity War, zal hij een fundamentele rol spelen in het komende vervolg, net als de andere leden van de originele Avengers.