Actrice Tanya Roberts nu echt overleden

UPDATE

Tanya Roberts stierf maandagavond in het Cedars-Sinai-ziekenhuis in L.A. na een bizarre gebeurtenis waarbij haar partner ten onrechte haar vertegenwoordiger vertelde dat ze de dag ervoor was overleden. Haar partner, Lance O’Brien, kreeg een telefoontje van een van Tanya’s dokters op maandagavond, net na 21.00 uur, met de mededeling dat Tanya was overleden.

Zoals je waarschijnlijk inmiddels hebt gelezen, zei Lance zondag tegen haar publicist dat Tanya dood was. Maar gisteren bleek dat dit op een misverstand was gebaseerd en dat haar vriend Lance de artsen verkeerd had begrepen. De doodverklaring werd ingetrokken. Hij probeerde zijn fout uit te leggen.

Nu is Roberts alsnog overleden, aldus TMZ. O’Brien vertelde dinsdag dat Roberts op maandagavond stierf nadat zij in het ziekenhuis was opgenomen voor complicaties van een
urineweginfectie die volgens hem naar haar nieren, lever en galblaas was verspreid voordat het in haar bloed terechtkwam.

Hieronder volgt het originele bericht.


Eerder vandaag kregen we het bericht dat actrice Tanya Roberts is overleden op 65-jarige leeftijd. De actrice zou zijn ingestort tijdens het uitlaten van haar honden waarna ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Maar in een bizarre wending blijkt Tanya Roberts nog in leven. Dit liet haar vertegenwoordiger weten, die haar dood aanvankelijk bevestigde.

Tanya’s vertegenwoordiger, Mike Pingel, stuurde ook een persbericht waarin hij onthulde dat ze was overleden in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. TMZ meldt nu echter dat Tanya niet dood is. Tanya’s vriend, Lance O’Brien, werd maandagochtend gebeld door het ziekenhuis om hem te vertellen dat zijn vrouw nog leefde.

Terwijl Lance O’Brien werd geïnterviewd door Inside Edition nam hij de telefoon op. “Now, you are telling me she’s alive?”, zei O’Brien voordat hij in tranen uitbarstte. “The hospital is telling me she is alive. They are calling me from the ICU team,” voegde O’Brien toe. Bekijk hieronder het interview.

O’Brien zei dat Roberts geen COVID-19 had, maar dat hij vanwege ziekenhuisprotocollen niet aan haar bed mag blijven in het Cedars Sinai Medical Center om haar te troosten. O’Brien:

“When she saw me and I was there, I saw her eyes open up. I felt good. I said, ‘Hey, her eyes are opening. Her eyes are opening.’ They told me that’s just a reflex.”  

Tanya Roberts nog in leven?

De actrice werd vooral bekend door haar rollen in de James Bond-film A View To A Kill (1985) en haar rol als Midge in de komedieserie That 70’s Show. Ze was ook te zien in het vijfde en laatste seizoen van ABC’s Charlie’s Angels en verscheen in de cultfilms The Beastmaster, Body Slam en Sheena: Queen of the Jungle.

Ze is geboren als Victoria Leigh Blum en had een carrière als model en verscheen in tv-advertenties voordat ze zich in 1975 tot filmacteur wendde met de horrorfilm Forced Entry. Roberts had een aantal rollen in films die later een cultstatus zouden krijgen, waaronder de komedie Racquet uit 1977 en het fantasy-epos The Beastmaster uit 1982. Ze was ook de hoofdrolspeler in de avonturenfilm Sheena: Queen of the Jungle uit 1984, een vrouwelijke versie van het Tarzan-verhaal dat ondanks het gerapporteerde budget van $ 25 miljoen een enorme flop was.

Roberts’ meest opmerkelijke grote filmrol was in de Bond-film A View to a Kill. In de film was ze te zien naast Roger Moore, (zijn laatste optreden als 007). Ondanks de wereldwijde media-aandacht die volgt op elke Bond-release, kwam haar filmcarrière niet van de grond zoals ze had gehoopt.

Recenter speelde zes seizoenen lang in That 70’s Show als de moeder van personage Donna (Laura Prepon).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter