Is The Witcher seizoen 3 al bevestigd?

Een vermelding voor The Witcher seizoen 3 is verschenen op een branchewebsite, die schijnbaar bevestigt dat er meer afleveringen zijn gepland na seizoen 2 van de populaire Netflix-serie. Redanian Intelligence meldt dat “The Witcher Season 3 (2020-2021)” onlangs verscheen in de Writers Guild of America’s directories, met showrunner Lauren S. Hissrich als uitvoerend producent. De WGA heeft in het verleden bewezen een gerenommeerde informatiebron te zijn, wat betekent dat Netflix binnenkort een officiële aankondiging zou kunnen doen, op voorwaarde dat de database correct is.

Los van dat Netflix veel vertrouwen lijkt te hebben in de serie verschijnt er ook de spin-off animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf die zich richt op Vesemir. De limited prequelserie The Witcher: Blood Origin over de herkomst van de Witchers is ook in ontwikkeling.

The Witcher seizoen 3

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten, zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

De cast bestaat uit hoofdrolspeler Henry Cavill (Mission Impossible – Fallout, Justice League), die de rol speelt van Geralt of Rivia. De andere hoofdrollen zijn voor Anya Cholatra (The ABC Murders, Wanderlust) als Yennefer en Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) als Ciri. De overige cast bestaat uit Jodhi May (Game of Thrones, Genius) als Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) als Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) als Mousesack, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) als Tissaia, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) als Fringilla, Therica Wilson-Read (Profile) als Sabrina, Emma Appleton (The End of The F**king World) als Renfri, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) als Cahir, Joey Batey (Knightfall, Strike) als Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) als Stregobor, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) als Istredd, Maciej Musiał (1983) als Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) als Dara en Anna Shaffer (Harry Potter) als Triss.

In seizoen 2 van The Witcher speelt Kristofer Hivju (Game of Thrones) de rol van Nivellen en Kim Bodnia (Killing Eve) zien we als Vesemir.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram